Fellestur Gjevilvasshytta, Oppdal

Fellestur

Fra dato
28. august kl. 18:00
Til dato
30. august kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Arrangør
Fosen Turlag
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fellestur til Gjevilvasshytta på Oppdal. Diverse fotturer i området ut fra ønsker i gruppa. 

På grunn av smittevernhensyn har hytta pr. 13.07.2020 kun lov å til å fylle opp halvparten av sengekapasiteten. Vi har reservert 15 senger inntil videre. Om det av regjeringen åpnes opp for å øke belegget på hytta innen 28. august kan det bli frigjort flere plasser, men inntil så eventuelt skjer er det maks 15 deltagere på denne turen. 

Pris: Vanlig fullpensjonspis er kr 885,- per døgn for medlemmer av DNT/Fosen Turalg og 1265,- for ikke medlemmer. Transport opp til hytta ordnes av hver enkelt. De som ønsker å forsøke å få til noe samkjøring bes notere det i påmeldingen.  

Påmelding: Påmeldingsfrist 10. august! Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Til denne turen er det først til mølla prinsippet som gjelder for de 15 reserverte plassene. 

 

Fellestur Gjevilvasshytta, Oppdal

Fellestur til Gjevilvasshytta på Oppdal. Diverse fotturer i området ut fra ønsker i gruppa.  På grunn av smittevernhensyn har hytta pr. 13.07.2020 kun lov å til å fylle opp halvparten ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tormod Overland